ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένουν μαζική προσέλευση στη Λεωφόρο, αλλά… ανησυχούν οι «πράσινοι»

Οι υπολογισμοί για την προσέλευση στο αυριανό ματς με την ΑΕΛ και ο λόγος ανησυχίας που «αιωρείται» στην ατμόσφαιρα.

Περιμένουν μαζική προσέλευση στη Λεωφόρο, αλλά... ανησυχούν οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει αύριο στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών πρωταθλημάτων, υποδεχόμενος την ΑΕΛ στη Λεωφόρο.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αναμένουν νέο «κύμα» στήριξης από τους οπαδούς της ομάδας, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, υπολογίζοντας ότι αύριο, στις εξέδρες του «Απ. Νικολαΐδης» θα βρεθούν 11.000 κόσμου, ούτως ώστε να υπάρξει ένα σεβαστό ποσό το οποίο θα μπει στα ταμεία του συλλόγου.

Πάντως, οι «πράσινοι» αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση στην οποία θα εφιστούν την προσοχή στους οπαδούς τους, ζητώντας τους τη μεγαλύτερη δυνατή πειθαρχία στο ματς με την ΑΕΛ, καθώς ακόμη και το άναμμα ενός πυρσού μπορεί να οδηγήσει σε βαριά τιμωρία της έδρας, εν όψει του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...