ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΛ (19:30, Panathinaikos24.gr LIVE)

Μονόδρομος η νίκη πριν τα ματς-φωτιά!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (19:30) την ΑΕΛ στη Λεωφόρο και θέλει να κατακτήσει το δεύτερο σερί «τρίποντό» του στο πρωτάθλημα και να μπει με ανεβασμένη ψυχολογία στα ντέρμπι.

Μονόδρομος η νίκη πριν τα ματς-φωτιά!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Παναθηναϊκό, δύο εβδομάδες μετά την τελευταία επίσημη αναμέτρηση στη Λεωφόρο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ΑΕΛ, σε ένα ακόμη ματς το οποίο έχει την «ταμπέλα» του… must-win για την ομάδα του Ουζουνίδη, η οποία θέλει να απεμπλακεί μια και καλή από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να «χτίσει» ψυχολογία εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί (Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Πανιώνιος).

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στο «τριφύλλι» αναμένουν μαζική προσέλευση του κόσμου στη Λεωφόρο. Οι οπαδοί της ομάδας αναμένεται να δώσουν νέο μήνυμα στήριξης προς το «τριφύλλι», προσερχόμενοι στο «Απ. Νικολαΐδης».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...