ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δίνει «μάχη» με τον χρόνο ο Τσάβες

Ο Αργεντινός επιθετικός ανεβάζει «στροφές» προκειμένου να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της 28ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό.

Δίνει «μάχη» με τον χρόνο ο Τσάβες

Η θλάση που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (2-0) του στέρησε τη συμμετοχή από τα επόμενα, κρίσιμα ματς του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ο Αντρές Τσάβες είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να είναι 100% έτοιμος στο… μεγάλο ραντεβού.

Ο στόχος του «Κομαντάντε» είναι η συμμετοχή στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό (28/10) και δίνει τη δική του «μάχη» ώστε να προλάβει τον… χρόνο.

Ο 26χρονος έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ (19:30), όμως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «στοίχημα» θα κερδηθεί εφ’ όσον ο Τσάβες μπορέσει να βγάλει το μίνιμουμ στο Κορωπί, ώστε ο Ουζουνίδης να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία. Ειδάλλως, η επαναφορά του Τσάβες στον αγωνιστικό χώρο, θα συμβεί στο ματς κυπέλλου με την Καρδίτσα.

Το ζήτημα για τον Ουζουνίδη δεν είναι… ιατρικής φύσεως, καθώς ο «Κομαντάντε» θα είναι έτοιμος από αυτή τη σκοπιά στο ντέρμπι. Αυτό που θέλει ο Εβρίτης τεχνικός είναι να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό χρόνο συμμετοχής στον Αργεντινό στα δύο ματς με Λαμία και Καρδίτσα, ούτως ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.