ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δίνει «μάχη» με τον χρόνο ο Τσάβες

Ο Αργεντινός επιθετικός ανεβάζει «στροφές» προκειμένου να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της 28ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό.

Η θλάση που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (2-0) του στέρησε τη συμμετοχή από τα επόμενα, κρίσιμα ματς του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ο Αντρές Τσάβες είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να είναι 100% έτοιμος στο… μεγάλο ραντεβού.

Ο στόχος του «Κομαντάντε» είναι η συμμετοχή στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό (28/10) και δίνει τη δική του «μάχη» ώστε να προλάβει τον… χρόνο.

Ο 26χρονος έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ (19:30), όμως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Το «στοίχημα» θα κερδηθεί εφ’ όσον ο Τσάβες μπορέσει να βγάλει το μίνιμουμ στο Κορωπί, ώστε ο Ουζουνίδης να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία. Ειδάλλως, η επαναφορά του Τσάβες στον αγωνιστικό χώρο, θα συμβεί στο ματς κυπέλλου με την Καρδίτσα.

Το ζήτημα για τον Ουζουνίδη δεν είναι… ιατρικής φύσεως, καθώς ο «Κομαντάντε» θα είναι έτοιμος από αυτή τη σκοπιά στο ντέρμπι. Αυτό που θέλει ο Εβρίτης τεχνικός είναι να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό χρόνο συμμετοχής στον Αργεντινό στα δύο ματς με Λαμία και Καρδίτσα, ούτως ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Exit mobile version