ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ

Το σύστημα αλλά και οι παίκτες που έχουν το προβάδισμα για το βασικό σχήμα του «τριφυλλιού»

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ

Οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα την ΑΕΛ, σε αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο κύριος στόχος για την ομάδα του Ουζουνίδη είναι η νίκη που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους «πράσινους» στον βαθμολογικό πίνακα.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Εβρίτης τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για το ματς με τη Λάρισα (19:30), ενώ φαίνεται να έχει καταλήξει στα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν τη βασική ενδεκάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως όλα δείχνουν, το 4-3-3 θα διατηρηθεί και σήμερα, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, τον Κουλιμπαλί δεξιά, τον Χουλτ αριστερά και τους Κουλιμπαλί – Κουτρουμπή (ή Κολοβέτσιο) στο κέντρο της άμυνας.

Τον άξονα θα καλύψει η τριάδα των Κουρμπέλη, Σιλά και Χίλιεμαρκ, με τους Βιγιαφάνιες και Λουντ να πηγαίνουν στα «φτερά» και τον Γκιγιέρμο Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.