ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παπαγεωργίου: «Θέλουν να βοηθήσουν δυνατοί Έλληνες του εξωτερικού – Γιαννακόπουλος με συμπαίκτη τον…»

Ο δημοφιλής permorfer και γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού, Κώστας Παπαγεωργίου, μιλάει για την «Αιώνια Παναθηναϊκή Ιδέα» και το μέλλον του Τριφυλλιού.

Παπαγεωργίου: «Θέλουν να βοηθήσουν δυνατοί Έλληνες του εξωτερικού - Γιαννακόπουλος με συμπαίκτη τον...»

O Κώστας Παπαγεωργίου, δημοφιλής permorfer του stand up comedy αλλά και γνωστός για τα παναθηναϊκά αισθήματά του, μίλησε για τη διαδικτυακή πρωτοβουλία του «Αιώνια Παναθηναϊκή Ιδέα». Μια κίνηση που λειτουργεί προσθετικά σε όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, προκειμένου να φύγει από τη δεινή θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Ο Κώστας Παπαγεωργίου ανέλυσε το πλάνο του και πώς μπορεί να υλοποιηθεί, ανέφερε ποιοι τον έχουν προσεγγίσει για βοήθεια, αλλά και ότι χρειάζεται συστράτευση σε αυτή τη δύσκολη ώρα για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παπαγεωργίου εδώ

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.