ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πήρε άδεια ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» πήραν άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΣΑΠ και θα συμμετάσχουν κανονικά στο επικείμενο πρωτάθλημα της Volley League.

Πήρε άδεια ο Παναθηναϊκός

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα 17/10/17 συνεδρίασε εκτάκτως η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ κατόπιν σχετικού αιτήματος του Παναθηναϊκός ΤΑΑ.

Μετά από επιστάμενο έλεγχο όλων των εκκρεμοτήτων του ΤΑΑ κατά την ελεγχόμενη περίοδο διαπιστώθηκε ότι το ΤΑΑ έχει διακανονίσει όλες τις σχετικές εκκρεμότητές του προς Έλληνες και αλλοδαπούς αθλητές που είχαν αναγγελθεί στην Επιτροπή. Κατόπιν τούτου αποφασίζεται:

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1) Η ανάκληση της από 21.08.2017 απόφασης της Επιτροπής περί Μη αδειοδότησης του ΤΑΑ Παναθηναϊκός. 2) Χορηγείται στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα volleyleague 17/18. 3) Ενημερώνεται σχετικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη οποία εκκρεμούν οι φάκελοι της αντίστοιχης αδειοδότησης των δώδεκα ΤΑΑ που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος Χρ. Ηλιάδης Τα μέλη Αν. Δημητριάδης Λ. Κογκαλίδης»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.