ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φοβερός» Στραματσόνι: Με μια ατάκα εξόργισε ολόκληρη ιταλική πόλη!

Το... ατυχές παράδειγμα του Αντρέα Στραματσόνι που προκάλεσε την οργή μιας πόλης. Δείτε την αντίδραση του δημάρχου και το φινάλε της ιστορίας.

«Φοβερός» Στραματσόνι: Με μια ατάκα εξόργισε ολόκληρη ιταλική πόλη!

Κόντεψε να γίνει «persona non grata» στην ίδια του την πατρίδα ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος στο μέλλον θα σκεφτεί δυο και τρεις φορές προτού επισκεφθεί την πόλη του Μπενεβέντο!

Τι συνέβη; Η Σπάρτα Πράγας γνώρισε -άλλη μια- ήττα στο τσεχικό πρωτάθλημα (vs Βικτόρια Πλζεν) και ο πρώην «πράσινος» τεχνικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη δυσφορία του προς τους δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την ομάδα του.

Ο «Στράμα» προσπάθησε να εξηγήσει ότι, παρά τα ατυχή αποτελέσματα, η ομάδα του δεν είναι του… πεταματού, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της, νεοφώτιστης στη Serie A, Μπενεβέντο: «Μην είστε υπερβολικοί, δεν είμαστε και η Μπενεβέντο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα νέα ταξίδεψαν… αστραπιαία στην ιταλική πόλη, η οποία δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι την ατάκα του Στραματσόνι. Μάλιστα, ο δήμαρχος του Μπενεβέντο, Κλεμέντε Μαστέλα, θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την πόλη, δίνοντας… πληρωμένη απάντηση στον Ιταλό τεχνικό:

«Δεν είμαστε ο Στραματσόνι, ξέρετε. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ μίλησε σαν κρετίνος, κάτι που ματς που μας αφήνει κατά κάποιο τρόπο με ανοιχτό το στόμα και είναι ειλικρινά απαράδεκτο. Ελπίζω η Ένωση των προπονητών θα παρέμβει και θα ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα της Μπενεβέντο και την πόλη του Μπενεβέντο».

Η κατάληξη της ιστορίας: Ο Στραματσόνι φάνηκε ότι κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε δημοσίως, χρησιμοποιώντας το οικογενειακό του ιστορικό:

«Απλά ανέφερα την Μπενεβέντο γιατί αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Serie A. Ζητώ συγνώμη από αυτούς που νιώθουν προσβεβλημένοι, αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Κατάγομαι από την περιοχή, όπως και η γιαγιά μου. Έχω την οικογένειά μου εκεί ποτέ δεν θα πρόσβαλα την πόλη».

Αντρέα, να είσαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...