ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πονοκέφαλος» για Ουζουνίδη εν όψει Λαμίας

Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ο Εβρίτης τεχνικός λόγω απουσιών και τραυματισμών.

«Πονοκέφαλος» για Ουζουνίδη εν όψει Λαμίας

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την Κυριακή τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 της Λάρισας στη Λεωφόρο. Ένα ματς το οποίο, παρά την ευτυχή κατάληξή του, μεγάλωσε τον προβληματισμό του Μαρίνου Ουζουνίδη, όσον αφορά τις επικείμενες αναμετρήσεις.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, το οποίο θέλουν να κερδίσουν, ώστε να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους και να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα την ψυχολογία τους εν όψει Ολυμπιακού, με τον Ουζουνίδη να μπαίνει σε σκέψεις όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ομάδα από τη Φθιώτιδα δίχως τους Άλτμαν και Σιλά, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο ματς με την ΑΕΛ και μπήκαν στη λίστα των απόντων, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Δώνη, Τζανδάρη, ενώ δεν θεωρείται ακόμη σίγουρη η συμμετοχή του Τσάβες.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.855 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Έλληνας κόουτς είναι το περιορισμένο βάθος στη μεσαία γραμμή, λόγω της απώλειας κυρίως του Σιλά, αλλά και των Δώνη – Τζανδάρη. Η έλλειψη διαθέσιμων εναλλακτικών λύσεων στον πάγκο, όσον αφορά τον άξονα, προβληματίζει τον Ουζουνίδη, ο οποίος δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει κάποια νέα απώλεια, ενόψει του μεγάλου ματς με τον Ολυμπιακό.

Το σενάριο που φαίνεται ως το πιθανότερο, είναι η μετάθεση του Λουντ στον άξονα, πλάι στον Κουρμπέλη και τον Χίλιεμαρκ. Πάντως, στην όλη κατάσταση έρχεται να προστεθεί κι ένα καλό νέο, αυτό της επιστροφής του Καμπέσας, ο οποίος αναμένεται να πάρει αγωνιστικά λεπτά στη Λαμία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.