Επικαιρότητα

Πέθανε η Βέτα Μπετίνη

Την είδηση του θανάτου της έδωσε στο facebook η κόρη της Λιάνα Καραγιαννίδου

Ηθοποιός, στιχουργός και κειμενογράφος, η Βέτα Μπετίνη έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τις ταινίες της δεκαετίας του ’80, αλλά και τη συμμετοχή της σε δημοφιλείς σειρές στην ιδιωτική τηλεόραση. Η κα. Μπετίνη ασχολούνταν και με τη συγγραφή, ενώ ήταν η στιχουργός αγαπημένων τραγουδιών.

“Η μανούλα μου έφυγε για το δικό της ταξίδι. Μοναδική της αποσκευή, η αγάπη μας”.

Τη δεκαετία του ’80 γνώρισε τον Σωτήρη Μουστάκα και μαζί του γύρισε πολλές ταινίες, ενώ εμφανίστηκε στην τηλεόραση και το θέατρο. Έχει εμφανιστεί φυσικά και σε εκπομπές μαζί με τον Στάθη Ψάλτη. «Στάθη, είσαι πολύ ντόμπρο παιδί», έλεγε γεμάτη έρωτα η Βέτα Μπετίνη στον Στάθη Ψάλτη. Η ταινία «Καμικάζι αγάπη μου», ήταν από τις πιο επιτυχημένες της δεκαετίας του 80, όπου ο Ψάλτης υποδυόταν έναν νέο της εποχής που ονειρευόταν να αγοράσει μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Αφεντικό του ήταν η Χριστίνα Λιβανού (Βέτα Μπετίνη), η οποία τον ερωτεύτηκε παράφορα και τον διεκδικούσε επίμονα. Εκείνος, στην προσπάθεια του να την αποφύγει βρισκόταν μονίμως σε μπελάδες. Μια από τις πιο κωμικές σκηνές της ταινίας ήταν όταν η Μπετίνη κυνηγούσε μανιωδώς τον Ψάλτη για τον ρίξει στο κρεβάτι….

Exit mobile version