ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν έχετε δει τον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξος για καλύτερη συνέχεια δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ενόψει Μπάμπεργκ.

Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν έχετε δει τον Παναθηναϊκό»

Ο 25χρονος φόργουορντ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε σκληροτράχηλοι, να εμφανιστούμε στο γήπεδο και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι.

Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, ελπίζω το μέλλον να είναι λαμπρό. Είμαστε καινούρια παιδιά, κάποιοι ήμασταν με την Εθνική, τώρα δένουμε όλοι. Ακόμα δεν έχετε δει τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...