ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μολέδο!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Βραζιλιάνο με τρεις αγωνιστικές μετά από την καταγγελία της ΑΕΛ για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μολέδο!

Σε μια πρωτοφανής ενέργεια προχώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία επέβαλε τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Μολέδο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την καταγγελία της ΑΕΛ για «βιαιοπραγία», στην αναμέτρηση Κυπέλλου της Λεωφόρου (2-0).

Η απόφαση αυτή θέτει τον Βραζιλιάνο αμυντικό εκτός πλάνων του Ουζουνίδη από το ντέρμπι της 28ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 8.500 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Λάρισα).

Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Μοντεστό ντα Σίλβα Μολέδο ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για πράξη, στον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα, που προβλέπεται και τιμωρείται από διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα.

περισσότερα σε λίγο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...