ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρινκιέρι: «Δύσκολο να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ, το πρόγραμμα είναι παράλογο»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι απένειμε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό για την εμφάνισή του αλλά και τη νίκη επί της ομάδας του, ενώ... παραπονέθηκε για το βεβαρημένο πρόγραμμα της Ευρωλίγκας.

Τρινκιέρι: «Δύσκολο να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ, το πρόγραμμα είναι παράλογο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς της Μπάμπεργκ στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κάναμε ένα μικρό βήμα και πιστεύω ότι έχουμε ξεκινήσει να βελτιωνόμαστε. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, αλλά χάσαμε. Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει κάποια από τα όπλα του όπως τους Καλάθη, Λεκαβίτσιους και Γκιστ. Κάναμε κακό τρίτο δεκάλεπτο. Χάσαμε δύο παίκτες με τραυματισμό. Μετά βελτιωθήκαμε και γενικά σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε, αλλά ήταν δύσκολο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του.

Όσον αφορά εμάς δεν αρκεί να γνωρίζει το όνομα του συμπαίκτη του. Πρέπει να ψάχνεσαι για κάποιο διάστημα ούτως ώστε να βρεθούν οι παίκτες. Συχνά απαιτούνται 2-3 μήνες αγώνων για να αποκτά ρυθμό η ομάδα. Εγώ πρέπει να είμαι αντικειμενικός, ενώ οι οπαδοί δεν έχουν υπομονή. Απαιτείται να βρεθεί χημεία για να οικοδομηθεί σωστά μία ομάδα. Η ομάδα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Το παράλογο πρόγραμμα με τους πολλούς αγώνες που πετάμε και παίζουμε συνέχεια δεν μας αφήνει χρόνο για να δουλέψουμε. Όταν θα μπουν και οι εθνικές ομάδες στο καλεντάρι, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν γνωρίζω. Είναι αχαρτογράφητο έδαφος και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.