Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία

Panathinaikos24 Team
20.10.2017 | 20:53
Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία | Panathinaikos24.gr

Δείτε ποιοι είναι οι πιθανοί ένδεκα αλλά και τις σκέψεις του Ουζουνίδη.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την τρομερή (με τον τρόπο που ήρθε) νίκη επί της Λάρισας, αντιμετωπίζει αύριο στις 20:30 την Λαμία εκτός έδρας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται να έχει καταλήξει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, όσον αφορά τους παίκτες οι οποίοι θα απαρτίζουν την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Τις θέσεις των τιμωρημένων Σιλά και Μολέδο αναμένεται να πάρουν οι Κουτρουμπής και Ρέις αντίστοιχα.

Πιο συγκεριμένα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, δίπλα στον Κουτρουμπή θα τοποθετηθεί ο Κολοβέτσιος, με τον Χουλτ αριστερά και τον Κουλιμπαλί στα δεξιά. Στο κέντρο οι Ρέις -Κουρμπέλης και λίγο πιο μπροστά τους ο Χίλιεμαρκ. Τέλος, την επιθετική γραμμή θα απαρτίσουν οι Λουντ-Βιγιφάνιες, με τον Μολίνς στην κορυφή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να πιέσουν ψηλά από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, με στόχο φυσικά ένα γρήγορο γκολ που φυσικά θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε, εκτός της πίεσης, να έχουν και επιθετικούς προσανατολισμούς.