ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Λεκαβίτσιους

Μεστή εμφάνιση από τον Λούκας Λεκαβίτσιους κόντρα στη Μπάμπεργκ. Δείχνει... έτοιμος ο Λιθουανός.

Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Λεκαβίτσιους

Ο 23χρονος γκαρντ ήρθε το καλοκαίρι έχοντας σε πρώτη φάση το ρόλο του ανθρώπου ο οποίος θα δίνει πολύτιμες «ανάσες» στον Νικ Καλάθη, ως ένας καθαρόαιμος γκαρντ με αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα και περιθώρια βελτίωσης.

Μπορεί ο τραυματισμός που υπέστη να τον κράτησε πίσω, όσον αφορά την προετοιμασία, ωστόσο, ο Λούκας Λεκαβίτσιους έδειξε ότι κάλυψε ένα πολύ μεγάλο μέρος του χαμένου εδάφους και βγήκε μπροστά για να επιτελέσει το καθήκον του.

Μας συστήθηκε κόντρα στη Μπαρτσελόνα αφήνοντας καλές εντυπώσεις σε μια, κατά γενική ομολογία, άσχημη βραδιά, ενώ συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις και στο παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχοντας αρκετή διάθεση και με «όπλο» την ταχύτητά του, ο ενθουσιώδης μα… οικονομικός και εύστοχος (10 πόντοι με 4/5 σουτ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 15 λεπτά συμμετοχής) Λεκαβίτσιους έδειξε έτοιμος για νέες προκλήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.