ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Οργιάζουν» οι φήμες στην Ιταλία για Μίλαν και Πάουλο Σόουζα

Ο Πορτογάλος, ο οποίος έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό, φέρεται να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος, σε περίπτωση απομάκρυνσης του Μοντέλα.

«Οργιάζουν» οι φήμες στην Ιταλία για Μίλαν και Πάουλο Σόουζα

Ο «κλοιός» φαίνεται να «σφίγγει» ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Βιτσέντζο Μοντέλα, ο οποίος, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, φαίνεται να περνά δύσκολες ημέρες στον πάγκο της Μίλαν, ιδιαίτερα μετά το ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν μπει ήδη σε διαδικασία… αντικατάστασης, παρουσιάζοντας λίστες με τους πιθανούς διαδόχους του Ιταλού στον πάγκο των «ροσονέρι», σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η απομάκρυνσή του από το «Σαν Σίρο».

Ένα από τα ονόματα που κυριαρχεί στα ιταλικά ρεπορτάζ είναι και αυτό του Πάουλο Σόουζα. Ο πρώην προπονητής της Φιορεντίνα και παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού έχει ισχυρό «έρεισμα» στη διοίκηση της ομάδας και, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της Μίλαν, σε περίπτωση που επέλθει «διαζύγιο» με τον Μοντέλα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.