Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγιέρμο Μολίνς:

Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί, δεν βγήκε τίποτα, δεν κάναμε τίποτα σωστά, τίποτα από έπρεπε να γίνουν, άλλα στην ανάπαυλα σχεδόν μας σκότωσε ο προπονητής, δείξαμε πάθος, βγήκαμε εντελώς διαφορετικού, βγάλαμε ποδοσφαιρικό εγωισμό και θα μπορούσαμε και τη νίκη.»

Για τα αποτελέσματα μακριά από τη Λεωφόρο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και εξήγηση, στη Λεωφόρο παίρνουμε ενέργεια από τον κόσμο μας, παρασυρόμαστε από τον κόσμο. Στα εκτός έδρας παιχνίδια, πρέπει να βγάλουμε μόνοι αυτοί την ενέργεια που λείπει από τον κόσμο».

Για το σύστημα της ομάδας: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι δύσκολο να παίζουμε με έναν προωθημένο επιθετικό, γιατί το ίδιο έγινε και στην αναμέτρηση με την Λάρισα. Όταν βρισκόμαστε πίσω και βγαίνουμε για αντεπίθεση είναι το δύσκολο, μια μεγαλύτερη συμμετοχή παικτών στην επίθεση θα ήταν μια λύση, για να γίνει η επιθετική ανάπτυξη πιο εύκολη».

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι θέμα ψυχολογίας είτε το σκέφτεσαι είτε όχι, προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε όσα γίνονται στο αγωνιστικό κομμάτι, κι όχι στα διοικητικά. Το ντέρμπι είναι μια ευκαιρία να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για τα τελευταία αποτελέσματα: «Στα τελευταία 3 παιχνίδια έχουμε 7 βαθμούς, σαφώς βελτιωνόμαστε. Αν δείτε την ομάδα έναν μήνα πριν και έναν μήνα μετά από τώρα θα δείτε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Σαφώς και είναι δύσκολο όταν υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, αλλά σιγά σιγά η χημεία βρίσκεται».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS