ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Δεν πάμε πουθενά αν παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε ως «ντροπή» την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει δικαιολογία, παρά τη βελτίωση στο δεύτερο μέρος.

Ουζουνίδης: «Δεν πάμε πουθενά αν παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εμφάνιση της ομάδας στη Λαμία: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή. Μπορώ να δικαιολογήσω μία κακή μέρα, αλλά να μην πάρουμε μία μονομαχία ήταν κάτι απογοητευτικό. Είδαμε στο δεύτερο μέρος, ήταν μία άλλη ομάδα, που πραγματικά έδειξε μεγάλη διάθεση να πάρει το ματς. Πιέσαμε τον αντίπαλο, κάναμε ευκαιρίες, αλλά, δυστυχώς απλώς ισοφαρίσαμε στο τέλος.

Η εμφάνιση του δεύτερου ήταν καλή, αλλά δεν φτάνει στα εκτός έδρας να παίζεις ένα ημίχρονο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Όταν παίζεις με ομάδες σαν την Λαμία ή με πιο μικρές, όταν τους αφήνεις να πιστέψουν ότι θα σου πάρουν αποτέλεσμα μετά δυσκολεύουν τα πράγματα. Ευτυχώς, στο τέλος ισοφαρίσαμε και δεν χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι. Με εμφανίσεις όπως του πρώτου μέρους, δεν πάμε πουθενά».

Για τις διαφορές που υπάρχουν στα εντός και τα εκτός έδρας ματς: «Στο γήπεδο μας είμαστε πιο επιθετικοί στις μονομαχίες, πάμε πιο πολύ στη μπάλα και βγάζουμε περισσότερη ενέργεια. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, αλλά δεχτήκαμε το γκολ ενώ ο αντίπαλος δεν έκανε φάση. Όμως, η μπάλα μας τιμώρησε για την εικόνα που είχαμε. Όπως παίξαμε, δεν μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Το μιλάμε, το λέμε πριν τα ματς, πάμε να το αλλάξουμε, αλλά η εμφάνιση ήταν σκέτη απογοήτευση. Πρέπει να κάνουμε τον αντίπαλο να μας φοβηθεί με την ενεργητικότητα μας, όπως τον φοβίσαμε στο δεύτερο μέρος. Μας έλειψαν μερικά πράγματα για να τελειώσουμε το ματς».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ποινή του Μολέδο: «Δεν έχω να πω κάτι για τον Μολέδο. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Άλλοι αποφασίζουν και εμείς πρέπει να δεχτούμε τις αποφάσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...