ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Παραίτηση; Δεν παίζει τέτοιο θέμα…»

Η Κορτράικ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου έχει άλλη άποψη.

Αναστασίου: «Παραίτηση; Δεν παίζει τέτοιο θέμα...»

Η ομάδα του πρώην «πράσινου» τεχνικού κατάφερε μεν να σώσει την παρτίδα κόντρα στη Γάνδη, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι (1-1), ωστόσο παραμένει χωρίς νίκη στο βελγικό πρωτάθλημα από τον Αύγουστο!

Συγκεκριμένα, το ρεκόρ της Κορτράικ έφτασε το 0-4-4, με τον Γιάννη Αναστασίου να… ξεκόβει κάθε σενάριο αναφορικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Παραίτηση; Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από μένα, αλλά ούτε και από την διοίκηση. Δεν χτίζεται αμέσως μια ομάδα. Χρειάζεται χρόνος. Τις τελευταίες ομάδες υπάρχει βελτίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Γάνδη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τις σκέψεις της διοίκησης της Κορτράικ για την αντικατάσταση του Αναστασίου, όμως ο Αρτινός τεχνικός φαίνεται να έχει άλλη άποψη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...