ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΣΛ ΦΑΡΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 52-89

Άνετο απόγευμα στη Λάρισα

Οι πράσινοι πατώντας... γκάζι μετά το δεύτερο δεκάλεπτο έφτασαν στη νίκη επί του ΓΣΛ Φάρου στη Λάρισα με 52-89 , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Πολύ καλοί εμφάνιση τόσο από τον Παππά όσο και από τον Ντένμον.

Άνετο απόγευμα στη Λάρισα

Το ματς

Οι δυο ομάδες ήταν πολύ άστοχες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι πράσινοι μετά από 5 λεπτά αγώνα είχαν το προβάδισμα με 3-7. Στο σημείο εκείνο με τρίποντο ο Φάρος μείωσε στον πόντο, κάτι που έκανε τον Τσάβι Πασκουάλ να «βγάζει καπνούς». Σ’ αυτό το πρώτο κομμάτι του αγώνα τα «πράσινα» ποσοστά ήταν απογοητευτικά με 3/11 σουτ. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 11-13.

Με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου η ομάδα της Λάρισας έφερε το παιχνίδι στα ίσα 13-13. Μετά από 3 λεπτά αγώνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός Superfoods με «μπροστάρη» τον Νίκο Παππά ξέφυγε κάπως στο σκορ με 15-22. Στη συνέχεια ο Διαμαντάκος με έμμεσο τρίποντο διαμόρφωσε το 18-24 και… έριξε την διαφορά στους 6 πόντους. Ο Παππάς με 12 πόντους σε 7 αγωνιστικά λεπτά έδινε στο «τριφύλλι» την ώθηση που χρειαζόταν για να στείλει την διαφορά σε διψήφιο αριθμό (20-31) 4 λεπτά πριν το ημίχρονο. Δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι πράσινοι με τρίποντο του Ντένμον έστειλαν τη διαφορά στην μεγαλύτερη (μέχρι το σημείο εκείνο) τιμή της (+15).

Εξίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο και ο Ντένμον, ο οποίος είχε φτάσει ήδη τους 13 πόντους. Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το «τριφύλλι» να βρίσκεται στο +20 (25-45).

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μ’ ένα επιμέρους σκορ 13-4 έστειλαν την διαφορά στο +29 και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. Τρομερή εμφάνιση από τον Ντένμον, ο οποίος μέχρι τα μισά το τρίτου δεκαλέπτου είχε ήδη 15 πόντους. Το τρίτο λοιπόν δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 36-73.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους πράσινους να παίρνει μια εύκολη νίκη με 52-89.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ