ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με την Τότεναμ και το αμφίσκορο στο “Καραϊσκάκης”

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με την Τότεναμ και το αμφίσκορο στο “Καραϊσκάκης”

Κυριακή (22/10) σήμερα, με το ποδοσφαιρικό κουπόνι της ημέρας να παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλά και σπουδαία ντέρμπι από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εμείς θα ασχοληθούμε με τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο πριν περάσουμε στην ανάλυση των επιλογών, να σας θυμίσουμε πως στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Τότεναμ

Θα ξεκινήσουμε με το δυνατό μας σημείο, το οποίο προέρχεται από την Premier League και το ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ. Οι Λονδρέζοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και τη φετινή σεζόν, παραμένουν αήττητοι στα 10 τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχοντας ρεκόρ 7-3-0, ενώ το τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους ήταν η εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνοντας την κλάση τους. Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή, προέρχονται από τρεις σερί επιτυχίες κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Χάντερσφιλντ και Μπόρνμουθ και κόντρα στην ασταθή, Λίβερπουλ, δείχνουν να έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να διευρύνουν το σερί τους. Οι “κόκκινοι” από την πλευρά τους μπορεί να προέρχονται από το εμφατικό 0-7 στην έδρα της Μάριμπορ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο εντός των συνόρων απογοητεύουν, μετρούν μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, σερί που τους έχει ρίξει στην 8η θέση και στο -9 από την πρωτοπόρο, Μάντσεστερ Σίτι. Πιστεύουμε πως θα περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα στο “Wembley”, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.15.

Σκοράρουν αμφότεροι στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” δείχνουν να ψάχνονται ακόμη τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και σε Ευρώπη, απογοητεύοντας πλήρως με την παρουσία τους μέχρι στιγμής. Εντός των συνόρων μετρούν μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους όντας στην 5η θέση και στο -4 από την κορυφή, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζουν χωρίς βαθμό, έχοντας χάσει και στα τρία παιχνίδια κόντρα σε Σπόρτινγκ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του για το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην κορυφή με 15 βαθμούς όντας στο +1 από τους διώκτες του και τη φετινή σεζόν δείχνει να έχει ό,τι χρειάζεται ώστε να ανατρέψει το σκηνικό όσον αφορά τη μάχη του τίτλου. Οι δυο ομάδες διαθέτουν παραγωγικότατες γραμμές κρούσης, θέλουν διακαώς τη νίκη τόσο για τους βαθμούς, όσο και για το γόητρο και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βρουν δίχτυα τουλάχιστον από μια φορά. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Με τα γκολ στο Μπέργκαμο

Περνάμε στην ιταλική Serie A και το παιχνίδι Αταλάντα – Μπολόνια. Η Αταλάντα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση, διατηρεί ρεκόρ 2-3-3 μέχρι στιγμή και η ασταθή της πορεία οφείλεται κυρίως στην κακή αμυντική της λειτουργία, μιας και επιθετικά η ομάδα έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα 7/8 παιχνίδια που έχει δώσει εντός των συνόρων. Η Μπολόνια από την άλλη είναι στην 7η θέση, προέρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Σασσουόλο, Τζένοα και Σπαλ και κόντρα στην Αταλάντα θα προσπαθήσει να επεκτείνει το σερί της. Αμφότερες είναι αρκετά παραγωγικές και η προφανής επιλογή είναι το Over 2,5 σε απόδοση 1.98.

Δεν χάνει η Φίτεσε

Ολοκληρώνουμε με Α’ Ολλανδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Χέρενφεν και Φίτεσε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί ήττες έχοντας χάσει τα πατήματά τους και φιλοξενούν την άκρως μαχητική, Φίτεσε, η οποία μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Πιστεύουμε πως το ματς δεν θα καταλήξει στη Χέρενφεν, έτσι θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE