ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο» το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς! (pic)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ και συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

«Πράσινο» το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς! (pic)

Στην κορυφή του πρωταθλήματος βρίσκεται το τμήμα του «πράσινου» ποδοσφαίρου σάλας! Τα παιδιά του Παναγιώτη Μπαλάφα επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, «σκαρφαλώνοντας» στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στο κλειστό της Πολιτείας, ο Παναθηναϊκός άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, χτυπώντας την κατάλληλη στιγμή, στα τελευταία λεπτά του ματς, με τον Μουρδουκούτα να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Πράσινο το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής Futsal Superleague, με σκόρερ για την ομάδα μας, τον Μουρδουκούτα!👏🏻☘️⚽️ #Panathinaikos #Futsal

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) στις

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Στόλης, Αλαφούζος, Ντοβλετάκης, Σταματέλος, Μουρδουκούτας, Μπεγκάι, Ντάρλας, Ρίζος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γκρίτζαλης, Γκαυφίλιας, Τριάντης, Κουβαράς.

Η βαθμολογία

1 Παναθηναϊκός 15 2 ΑΕΚ 15 3 Μινώταυρος 15 4 Ολυμπιάδα 15 5 Πρωταθλητής Καλλιθέας 9 6 Ερμής Ζωγράφου 7 7 Δούκας 6 8 Σαλαμίνα 6 9 Νέο Ικόνιο 3 10 Πρωτέας 3 11 Ελίτ 1 12 Ταραχή 0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.