ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΦΩΤΙΑ

Εβδομάδα… κόλαση για τον εξάστερο

Μπήκε στη... διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός Superfoods, ο οποίος έχει μπροστά του δύο μεγάλα ματς στην Ευρωλίγκα.

Εβδομάδα... κόλαση για τον εξάστερο

Ο Τσάβι Πασκουάλ γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τον έναν χρόνο παρουσίας του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, βλέποντας την ομάδα του να περνά με ευκολία από τη Λάρισα (89-52), ένα ματς το οποίο έδωσε την ευκαιρία στον Καταλανό να ανοίξει το rotation και να ξεκουράσει τους παίκτες του, εν όψει της δύσκολης εβδομάδας που ήρθε.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω τον τον «περίπατο» στη Λάρισα και στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα δύο μεγάλα ντέρμπι που ακολουθούν. Την Τετάρτη στις 25 Οκτωβρίου, οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στη Μόσχα για να αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, σε μια από τις πιο δύσκολες φετινές αποστολές της ομάδας.

Μετά τη Μόσχα και συγκεκριμένα δύο ημέρες αργότερα, σειρά παίρνει η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την οποία ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (27/10), ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο των φετινών ευρωπαϊκών ντέρμπι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το καλό νέο για τον Πασκουάλ είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλες τις μονάδες του, καθώς ο Ρίβερς θα επιστρέψει από την Αμερική όπου βρέθηκε για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.