ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτοιμος ο Αυλωνίτης

Ο 27χρονος αμυντικός αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά την πράσινη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι.

Έτοιμος ο Αυλωνίτης

Η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό επικυρώθηκε λίγο πριν την «εκπνοή» της προθεσμίας για τις μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε το «πράσινο» φως για την απόκτηση του 27χρονου Ευβοιώτη αμυντικού, ώστε να προσθέσει βάθος στις επιλογές που αφορούν το ανασταλτικό κομμάτι του ρόστερ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αυλωνίτης θα πάρει μια θέση στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού» στη σημερινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα για τους ομίλους του Κυπέλλου, έχοντας ως παρτενέρ τον Ευαγγέλου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη επίσημη συμμετοχή του πρώην ποδοσφαιριστή της Χαρτς με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.