ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Νέα «γκάζια» Ουζουνίδη προς τους παίκτες: «Ντρέπομαι με ό,τι είδα…»

Συνέχισε τους... υψηλούς τόνους ο Εβρίτης τεχνικός. Δείτε τι είπε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Δευτέρας.

Νέα «γκάζια» Ουζουνίδη προς τους παίκτες: «Ντρέπομαι με ό,τι είδα...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας από τους ποδοσφαιριστές του, φροντίζοντας να τους τα… χώσει κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ούτως ώστε να τους αφυπνίσει και να έρθει η ανατροπή των δεδομένων.

Εν μέρει, ο Εβρίτης τεχνικός πέτυχε τον στόχο του, καθώς η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά πιο βελτιωμένη σε σχέση με την αντίστοιχη του πρώτου μέρους, με τον Μολίνς να ισοφαρίζει και να χάνει τρομερή ευκαιρία στο 92ο λεπτό για την ολική ανατροπή.

Πάντως, ο Ουζουνίδης φρόντισε να δείξει τον εκνευρισμό του για την απόδοση της ομάδας στη Λαμία, τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και στην προπόνηση της Δευτέρας. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανέβασε εκ νέου τους τόνους κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αναφερόμενος στο ματς της Λαμίας:

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εγώ είδα το ματς στη Λαμία και ντρέπομαι. Αν το δείτε, θα ντραπείτε και εσείς», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ουζουνίδη, ο οποίος δεν φάνηκε διατεθειμένος να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι, συμπληρώνοντας: «Θα τα πούμε για το παιχνίδι που πέρασε, αλλά και γι’ αυτό που έρχεται (Ολυμπιακός) την Πέμπτη ή την Παρασκευή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...