ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 81-63

Μια από τα ίδια…

Για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» και με το παραπάνω τα κενά του διαστήματα, γνωρίζοντας την ήττα με 81-63 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Όαση» ο Ρίβερς (17π.) στο 1-2 οι «πράσινοι».

Μια από τα ίδια...

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς έχοντας φανερή έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα, γεγονός που το ”πλήρωσε” σχεδόν άμεσα, βλέποντας την ΤΣΣΚΑ να ξεφεύγει με δέκα πόντους διαφορά, πριν καλά καλά ”ζεσταθούν” οι παίκτες (11-1, 4′). Η παρουσία του Λεκαβίτσιους και το εύστοχο ξεκίνημα του Σίνγκλετον έδωσαν λύσεις, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει προσωρινά ισοφαρίζοντας (11-11, ‘6), προτού αναλάβει δράση ο Σέρχι Ροντρίγκεθ. Ο Ισπανός ”τρύπησε” κατ επανάληψιν την άμυνα των ”πρασίνων” από την περιφέρεια (23-13, 8′), με τον Χάινς να ακολουθεί (27-15, 10′).

Η άμυνα της ομάδας του Πασκουάλ παρουσίαζε αρκετά προβλήματα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ΤΣΣΚΑ, φτάνοντας τη διαφορά στο +17 (34-17, 12′) με τον Βέστερμαν να παίρνει τη ”σκυτάλη” από τον Σέρχι. Η είσοδος του Ρίβερς ”ξεκόλλησε” τους ”πράσινους” προς στιγμήν, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν βρει για τα καλά τον ρυθμό τους και έμοιαζαν ασταμάτητοι (39-21, 16′). Κι όμως, ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να ”συμμαζέψει” λίγο την κατάσταση, δια χειρός Λοτζέσκι, κλείνοντας το ημίχρονο στο -10 (43-33).

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός των Ρώσων έπεσε αισθητά, ωστόσο ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να βρει λύσεις στην επίθεση, αν και παρουσίασε καλύτερο ”πρόσωπο” στην άμυνα. Στην εξέλιξη της περιόδου, η διαφορά κυμαινόταν σε διψήφια επίπεδα (50-40, 25’), δίχως οι ”πράσινοι” να δείχνουν ικανοί για ένα καλό σερί το οποίο θα τους έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι. Μέσω του Λεκαβίτσιους, φάνηκε μια μικρή… ελπίδα στον ”ορίζοντα”, καθώς το ‘τριφύλλι” μπήκε στην τελευταία ”πράξη” υπολειπόμενο εννέα πόντους των Ρώσων (60-51, 30′).

Εκεί, η ΤΣΣΚΑ μπόρεσε να ξεπεράσει τα ”εμπόδια” που έθετε η άμυνα του Παναθηναϊκού, διατηρώντας τα κεκτημένα της (65-54, 32′), προτού επέλθει η… κατάρρευση. Με το νέο ”ξέσπασμα” του Ροντρίγκεθ, ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τη διαφορά να ανεβαίνει εκ νέου, από το -9 στο -19 (76-57, στο 36’), καλώντας τάιμ-άουτ, ώστε να αφυπνίσει τους παίκτες του και να σώσουν ό,τι μπορούν στα τελευταία λεπτά, καθώς το παιχνίδι είχε κριθεί, αλλά τα πράγματα παρέμειναν ως έχουν. Τα δεκάλεπτα: 27-15, 43-33, 60-51, 81-63

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ