ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2 (13' ΠΛΑΒΟΥΚΟΣ - 51' ΜΟΥΝΙΕ, 93' ΜΟΛΙΝΣ)

Λύτρωση με Μολίνς

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε και στην Καρδίτσα τα… συμπτώματα που τον καταβάλλουν στα εκτός έδρας παιχνίδια του, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την τραγική εικόνα του στα πρώτα λεπτά, αιφνιδιάζοντάς τον. Στο 14ο λεπτό, ο Σουντουρά από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Πλαβούκος από καλή θέση, πλάσαρε εύστοχα τον Διούδη, ανοίγοντας το σκορ (14′, […]

Λύτρωση με Μολίνς

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε και στην Καρδίτσα τα… συμπτώματα που τον καταβάλλουν στα εκτός έδρας παιχνίδια του, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την τραγική εικόνα του στα πρώτα λεπτά, αιφνιδιάζοντάς τον.

Στο 14ο λεπτό, ο Σουντουρά από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Πλαβούκος από καλή θέση, πλάσαρε εύστοχα τον Διούδη, ανοίγοντας το σκορ (14′, 1-0). Χρειάστηκε να περάσει ένα δεκάλεπτο για την αφύπνιση των παικτών του Ουζουνίδη, που έχασαν δύο ευκαιρίες στο 25′, με τους Μουνιέ και Χατζηγιοβάνη να αδυνατούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 31ο λεπτό, ξανά ο Χατζηγιοβάνης, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκέκα, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Οι ”πράσινοι” ενέτειναν την πίεσή τους για την ισοφάριση, χάνοντας νέα ευκαιρία στο 48ο λεπτό, όταν ο Καμπέσας έφυγε στην αντεπίθεση, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Χατζηγιοβάννη, αλλά ο νεαρός αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Εν τέλει, η λύση βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα, με τον Γιόχανσον να σεντράρει από τα δεξιά και τον (ανενόχλητο) Μουνιέ να σκοράρει με κεφαλιά (1-1, 51′). Ο σκόρερ, Μουνιέ, είχε άλλη μια καλή στιγμή, όταν δέχθηκε τη βαθιά μπαλιά του Δώνη, αλλά δεν έπιασε γεμάτα το σουτ (68′), με τον Γκέκα να μπλοκάρει.

Έπειτα, παρά την πίεση που ασκούσαν, οι ”πράσινοι” δεν κατάφεραν να επισκεφθούν εκ νέου με αξιώσεις την εστία της Αναγέννησης, με τους γηπεδούχους να διατηρούν δίχως να ”κοπιάσουν” το σκορ σε αυτά τα επίπεδα, μέχρι να ”μιλήσει” ο Γκιγιέρμο Μολίνς. Στο 92ο λεπτό, ο Σουηδός δέχθηκε τη μπάλα από τη σέντρα του Μουνιέ, απέφυγε τον αντίπαλό του και με ψύχραιμο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-2).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης, Μπιτέλης (70′ Μασούρας), Πλαβούκος (56′ Χατζάρας), Τζέκος (84′ Κονέ), Ποζατζίδης.

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης (79 Μπουζούκης), Μουνιέ, Καμπέσας, Αυλωνίτης, Σιλά, Χατζηγιοβάνης (59′ Λουντ), Ευαγγέλου, Πίσπας (69′ Μολίνς)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE