ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ... ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ

Αμείλικτος ο χρόνος, ώρα για τη Φενέρ

Δεν υπάρχει καιρός για... δάκρυα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να ξεχάσει... άμεσα την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το αυριανό (27/10) ματς με τη Φενέρ.

Αμείλικτος ο χρόνος, ώρα για τη Φενέρ

Στη Μόσχα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στη διοργάνωση, αδυνατώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό της ΤΣΣΚΑ αλλά και να ξεπεράσει τις «ανορθογραφίες» που παρουσιάζονται στις εκτός έδρας «εξορμήσεις» του στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον στο 1-2 αλλά δεν υπάρχει καιρός για ομφαλοσκόπηση και εσωστρέφεια, καθώς ακολουθεί το εξίσου κρίσιμο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα, οι παίκτες του Πασκουάλ καλούνται να… αλλάξουν τσιπάκι και να μπουν στη «μάχη» της Παρασκευής από το «μηδέν» κόντρα στην εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία τους είχε στερήσει τη συμμετοχή στο περσινό Final-4.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» μπορεί να υπολογίζει στη δυναμική του ΟΑΚΑ αλλά και των οπαδών του, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο κλειστό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...