ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

«Μέσα» ο Κουτρουμπής, εξαιρετικά δύσκολο του Τσάβες

Τα νέα της σημερινής, απογευματινής, προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

«Μέσα» ο Κουτρουμπής, εξαιρετικά δύσκολο του Τσάβες

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν σήμερα το προτελευταίο μέρος της προετοιμασίας τους για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, κόντρα στον Ολυμπιακό, με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Γιώργο Κουτρουμπή να επιστρέφει στο πλήρες πρόγραμμα, θέτοντας ισχυρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του «τριφυλλιού», σε αντίθεση με τον Αντρές Τσάβες, ο οποίος ούτε σήμερα μπόρεσε να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς, γεγονός που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες που υπάρχουν ώστε να προλάβει το ματς του Σαββάτου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ασκήσεις τακτικής, με τους «πράσινους» να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο, ημέρα στην οποία ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.