ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Δεν αμυνόμαστε όπως πρέπει, αύριο πάμε για το παραπάνω βήμα»

Ο Τσάβι Πασκουάλ ανέδειξε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε αυτή τη φάση η ομάδα, τονίζοντας ότι αύριο (27/10) ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Πασκουάλ: «Δεν αμυνόμαστε όπως πρέπει, αύριο πάμε για το παραπάνω βήμα»

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη media day για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε:

Για τις δύο ήττες του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ πως ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια απέναντι στη Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ δεν τα παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε, πρέπει να βελτιωθούμε. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Φενέρμπαχτσε, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε καλά μπροστά στο κοινό μας.

Για τη φάση που βρίσκεται η ομάδα: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση… κατασκευής. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω και αύριο είναι η μέρα να το κάνουμε».

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Πιστεύω πως δεν παίζουμε την άμυνα που πρέπει, για διάφορους λόγους. Στη Μόσχα αυτό προκλήθηκε από τα λάθη, τα οποία η ΤΣΣΚΑ τιμώρησε και σε καταστάσεις αιφνιδιασμού πέτυχε πολλά εύκολα καλάθια. Χθες το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν στην επίθεση και για αυτό δεν είχαμε και καλή άμυνα. Γενικά όμως δεν παίξαμε καλή άμυνα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.798 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το εάν οι παίκτες βλέπουν το αυριανό ματς ως… ρεβάνς για τα περσινά πλέι οφ: «Στον προπονητή, τους ανθρώπους και τους φίλους της Φενέρμπαχτσε λέμε συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας πέρσι, όμως, τώρα είναι μια νέα σεζόν που έχει ξεκινήσει. Για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να παίξουμε με μια καλή ομάδα εδώ στην έδρα μας και να την νικήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.