ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πληρωμές πριν από τον Ολυμπιακό

Σημαντικό «δώρο» εν όψει για τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πληρωμές πριν από τον Ολυμπιακό

Πληρωμές εν όψει στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να καταβάλλουν στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου ένα μεγάλο μέρος του μισθού τους, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ουζουνίδη θα λάβουν αύριο, Παρασκευή, ένα σημαντικό κομμάτι των συμβολαίων τους, κίνηση η οποία αυξάνει το κίνητρό τους εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Λεωφόρου με την ομάδα του Λεμονή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.