ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με το Χ2 της Λεβάντε

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Με το Χ2 της Λεβάντε

Το Κύπελλο είναι στο προσκήνιο στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, μια εκ των οποίων είναι η Ισπανία, απ’ όπου προκύπτει η «δυνατή» σημερινή επιλογή μας. «Ματιές» θα ρίξουμε και στην Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της οποίας ο Ολυμπιακός υποδέχεται την εξαιρετική Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των εταιριών που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στη χώρα μας, όπως είναι η Novibet. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Δε χάνει η Λεβάντε

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Χετάφε – Λεβάντε, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.88. Πρόκειται για δύο ομάδες που δεν αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στο Κύπελλο, αφού αυτό που τους «καίει» είναι η παραμονή στην Πριμέρα. Η Χιρόνα έρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Λα Κορούνια, στην πρώτη επιτυχία έπειτα από έξι αγωνιστικές για τους Καταλανούς, οι οποίοι ανέβηκαν στους 9 πόντους. Σήμερα υποδέχονται την πάντα αξιόμαχη Λεβάντε, που έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Χετάφε, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 0-0 με την Εσπανιόλ. Η Λεβάντε εκτός έδρας φέτος έχει πάρει αποτελέσματα με Ρεάλ Μαδρίτης και Εσπανιόλ, θεωρούμε ότι σήμερα δε θα χάσει, επιλέγουμε X2.

Over 2.5 απ’ το Περού

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αλιάνσα Ατλέτικο – Ρεάλ Γκαρσιλάσο για το πρωτάθλημα του Περού, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πορεύονται με διαφορετικό τρόπο. Η Ρεάλ Γκαρσιλάσο είναι πρωτοπόρος με 22 πόντους σε 9 ματς, μετράει ρεκόρ 7-1-1 και έχει σκοράρει ήδη 17 γκολ, ενώ η Αλιάνσα Ατλέτικο βρίσκεται αρκετά πιο χαμηλά, στην 10η θέση με 10 πόντους. Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν γκολ στα οκτώ τελευταία ματς, έρχονται απ’ το «βαρύ» 4-1 απ’ την Ουνιβερσιτάδ Σαν Μαρτίν, την ίδια στιγμή που η Ρεάλ Γκαρσιλάσο έρχεται από 4/5 Over 2.5. Επιλέγουμε Over 2.5.

Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ

Πάμε στην Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Κίμκι, όπου επιλέγουμε Under 151.5 σε απόδοση 1.91. Εβδομάδα διπλής αγωνιστικής η τρέχουσα για την Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί την Τρίτη εκτός έδρας 68-69 της Μακάμπι και να κάνει το 3Χ3 μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Απόψε υποδέχεται την Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα που είχε εύκολο πρόγραμμα με τρεις εντός έδρας αγώνες στην έναρξη της σεζόν, τους οποίους νίκησε κόντρα σε Βαλένθια (75-70), Ζαλγκίρις (85-77) και Ερυθρό Αστέρα (85-78). Δίνουν έμφαση στην άμυνα και οι Ρώσοι, αμφότεροι οι προπονητές ποντάρουν πολλά σ’ αυτό το κομμάτι, προφανής επιλογή είναι το Under 151.5 σε απόδοση 1.91.

Το πάνε ψηλά Ζαλγκίρις και Ρεάλ

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε Over 162.5 σε απόδοση 1.91. Σούπερ εμφάνιση για τη Ζαλγκίρις την περασμένη Τρίτη, όπου πέρασε με 75-81 απ’ την έδρα της Μπαρτσελόνα και πήρε τη δεύτερη νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα. Στον αντίποδα, η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 3/3 νίκες επί των Εφές Πίλσεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο, συνολικά έχει 8/8 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το δυσάρεστο για τους Μαδριλένους είναι ότι μετά τον Κούζμιτς, έχασαν και τον Ράντολφ (τραυματίστηκε στον ώμο, θα απουσιάσει σήμερα) και πλέον είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει «τρύπα» στην άμυνα, καθώς ο Αμερικανός ήταν στυλοβάτης. Περιμένουμε γρήγορο ρυθμό και κακή άμυνα για τη Ρεάλ, μπορεί να ακολουθήσει η εξαιρετική Ζαλγκίρις, επιλέγουμε Over 162.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE