ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30, Panathinaikos24.gr LIVE)

Δυνατά, ψυχωμένα και… Παναθηναϊκά!

Αυτή είναι η «συνταγή» της επιτυχίας ώστε ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να πάρει το αποψινό (19:30) ντέρμπι «αιωνίων» της Λεωφόρου, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δυνατά, ψυχωμένα και... Παναθηναϊκά!

Έφτασε η ημέρα για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού της χρονιάς στη χώρα μας. Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού, στο γήπεδο της Λεωφόρου, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «πράσινοι» θέλουν όσο τίποτα τη νίκη, ώστε να αποδείξουν σε όλους ότι παρά τα προβλήματα, ο σύλλογος βρίσκεται σε θέση να προσφέρει χαρά στον κόσμο του και να στοχεύει στην καλύτερη δυνατή πορεία στις διοργανώσεις όπου συμμετέχει.

Στην προσπάθεια αυτή, η ομάδα θα έχει «αρωγούς» τους χιλιάδες οπαδούς της, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες έσπευσαν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για να ενισχύσουν ψυχή τε και σώματι την αποψινή προσπάθεια του Μαρίνου Ουζουνίδη και των παικτών του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.