ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Οι εντολές του Ουζουνίδη: Τι ζήτησε να προσέξουν οι παίκτες του

Οι άξονες στους οποίους κινήθηκαν οι οδηγίες του Εβρίτη τεχνικού στην χθεσινή, τελευταία προπόνηση, πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι εντολές του Ουζουνίδη: Τι ζήτησε να προσέξουν οι παίκτες του

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αποψινό ντέρμπι (19:30) με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, πραγματοποιώντας προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν δίστασε να δώσει εντολές προς τους ποδοσφαιριστές του, αναφορικά με τον τρόπο ανάπτυξης του Ολυμπιακού, εφιστώντας τους την προσοχή σε ορισμένα σημεία-κλειδιά, που μπορεί να κρίνουν την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των στημένων φάσεων στο κομμάτι της άμυνας, καθώς αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού, που λαμβάνει αρκετές φορές βοήθεια από τις προωθήσεις των αμυντικών του.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.