ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα και το σύστημα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι

Το σύστημα που επέλεξε ο Ουζουνίδης και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν (όπως όλα δείχνουν) την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο αποψινό ντέρμπι.

Η πιθανή ενδεκάδα και το σύστημα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι

Νίκη ψυχολογίας αλλά και βαθμολογικής σημασίας ψάχνει απόψε (19:30) ο Παναθηναϊκός κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του τον Ολυμπιακό, στη Λεωφόρο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ετοιμάσει τα πλάνα του όσον αφορά το σύστημα και τα πρόσωπα που θα επιλεγούν για την ενδεκάδα.

Ο Εβρίτης τεχνικός επιστρέφει στο 4-4-1-1, σχηματισμό με τον οποίο πορεύθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας σεζόν, επιζητώντας σφιχτή αμυντική λειτουργία αλλά και αποτελεσματικές επιθέσεις, ούτως ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς τη νίκη.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, τα γκολπόστ του «τριφυλλιού» θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους Μολέδο και Κολοβέτσιο να συνθέτουν πιθανότατα το αμυντικό δίδυμο και στα άκρα της άμυνας θα τοποθετηθούν οι Χουλτ (αριστερά) και Κουλιμπαλί (δεξιά).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.062 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον άξονα θα καλύψουν οι Κουρμπέλης και Σιλά, με τον Χίλιεμαρκ ένα «κλικ» πιο μπροστά, σε οργανωτικό ρόλο, με τον Λουντ στο αριστερό, τον Βιγιαφάνιες στο δεξί «φτερό» και τον Μολίνς μοναδικό προωθημένο.

Στον πάγκο, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για χρησιμοποίηση θα είναι οι Διούδης, Ινσούα, Γιόχανσον, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ και Πίσπας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...