ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τι διήμερο ήταν κι αυτό! (vids)

Την Παρασκευή ο Παππάς, το Σάββατο ο Βιγιαφάνιες!

Τι διήμερο ήταν κι αυτό! (vids)

Ο Παναθηναϊκός οδεύει αισίως προς τη συμπλήρωση 110 χρόνων ιστορίας, στην πορεία των οποίων φρόντισε να δοξάσει το όνομά του και κατά συνέπεια την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου, χαρίζοντάς μας εκατοντάδες επικές βραδιές.

Στη μνήμη των μεγαλυτέρων έχουν «χαραχτεί» επίσης και διήμερα τα οποία τα «σφράγισαν» back to back επιτυχίες, κυρίως σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, που αφορούσαν σημαντικές προκρίσεις αλλά και κατακτήσεις τίτλων.

Μπορεί το διάστημα μεταξύ της 27ης και της 28ης Οκτωβρίου του 2017 να μη μοιάζει με καμία από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί ένα διήμερο χαράς στους εκατομμύρια οπαδούς του συλλόγου που τα τελευταία χρόνια δεν έχει περάσει και λίγα.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βράδυ της Παρασκευής ήταν το buzzer beater του Παππά, με τον Βιγιαφάνιες να βάζει την υπογραφή του σε ένα από τα ωραιότερα «πράσινα» Σαββατόβραδα της πρόσφατης περιόδου.

Ένα διήμερο το οποίο αποτέλεσε «ανάσα» για κάθε φίλο του «συλλόγου μεγάλου» που είδε τα δύο τμήματά του να αγωνίζονται με βάση το μότο που χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό, τη «μαχητική ψυχή» και να παίρνουν δύο νίκες με… χαρακτήρα πράσινο!

Το βράδυ της Παρασκευής συνέβη αυτό…

To βράδυ του Σαββάτου αυτό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.