ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γαρρής: «Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες, όχι τους απόντες…» (pic)

Το σχόλιο του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Γαρρής: «Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες, όχι τους απόντες...» (pic)

«Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος για να μην τον σέβεται ο οποιοσδήποτε. Αυτή η νίκη, μα κυρίως η συμπεριφορά όλων εντός και εκτός γραμμών, είναι για όλους όσοι αυτήν την περίοδο δείχνουν έμπρακτα το σεβασμό τους στο μεγαλείο του συλλόγου, σε όσους βάζουν πλάτη, σε όσους μένουν και επιμένουν, τους επιφανείς και τους αφανείς. Γιατί η Ιστορία γράφεται από τους παρόντες, όχι τους απόντες.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρρής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.