ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΜΠΑ

Ενοχλήσεις ο Κουλιμπαλί, κάνει σήμερα εξετάσεις

Ο 28χρονος αμυντικός τελείωσε το ματς με ενοχλήσεις και σήμερα θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.

Ενοχλήσεις ο Κουλιμπαλί, κάνει σήμερα εξετάσεις

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, κυρίως στο ανασταλτικό μέρος, στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ο αμυντικός από το Μάλι κέρδισε σχεδόν όλες τις «μονομαχίες» που έδωσε με τους αντιπάλους του, αποκομίζοντας ενοχλήσεις στη γάμπα, οι οποίες τον «συνόδευσαν» καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, δίχως να επηρεάζουν φανερά την απόδοσή του.

Σήμερα, ο Κουλιμπαλί θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ούτως ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε στο ντέρμπι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.