ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ένας θεός τόσο… θνητός! (pics & vids)

Η ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 57 του χρόνια, μέσα από το τραγούδι που συνέθεσε ο Ροντρίγκο Μπουένο και τραγούδησε ο ίδιος ο ''θεός'' του ποδοσφαίρου για τους Αργεντινούς, στο ντοκιμαντέρ του Εμίρ Κοστούριτσα.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ένας θεός τόσο... θνητός! (pics & vids)

‘Κατά τον δαίμονα εαυτού”: Η φράση αυτή, αναγράφεται αυτούσια, στα ελληνικά, στον τάφο του Τζιμ Μόρισον, ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην παγκόσμια ιστορία της ροκ. Σε ελεύθερη απόδοση, το άνωθεν ρητό σημαίνει: ”πράττω σύμφωνα με τη συνείδησή μου” και εφάπτετται τέλεια στην περίπτωση του μυθικού frontman των ”Doors”, ο οποίος έφυγε νωρίς από τη ζωή.

Ευτυχώς, ο άνθρωπος για τον οποίον γράφονται αυτές οι γραμμές, ζει, έστω κι αν έχει ”προσπαθήσει” πολλές φορές κατά το παρελθόν να ακολουθήσει τον δρόμο προς τα ”πάνω”, συμπεριφερόμενος λες και λάμβανε οδηγίες από την ”κάτω μεριά” του κόσμου, πράττοντας και εκείνος κατά τον δαίμονά του, ή καλύτερα, τους δαίμονές του. Μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός γιορτάζει σήμερα τα 57α γενέθλιά του.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.