ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

«Καθάρισε» Προμηθέα και… βλέπει Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε με 96-64 και έφτασε σε μία εύκολη νίκη επί του Προμηθέα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γκιστ, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους σε 26 λεπτά αγώνα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, με σκοπό φυσικά να «καθαρίσει» γρήγορα το παιχνίδι. Στα πρώτα 3 λεπτά της αναμέτρησης οι πράσινοι προηγήθηκαν με 11-0. Όταν το σκορ έφτασε στο 16-3 ο παίκτες του Προμηθέα έκαναν ένα σερί 5-0 και μάζεψαν κάπως τη διαφορά.

Το 26-13 του τριφυλλιού με τον Γκιστ, έγινε γρήγορα 26-17. Τελικά το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 29-22. Πρωταγωνιστής αυτά τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν ο Κρις Σίγκλετον με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήδη.

Ο Προμηθέας κάπως μάζεψε την διαφορά αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκορ ξέφυγε και πάλι. Το τριφύλλι πάτησε γκάζι και το 29-22 έγινε πολύ γρήγορα 41-28 με επιμέρους σκορ 12-6. Οι πράσινοι εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των παικτών του Προμηθέα προηγήθηκαν με 49-28 με τρίποντο του Παππά λίγο πριν το ημίχρονο.

Το σερί των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ μεγάλωνε με την διαφορά να φτάνει στο +24, 1 λεπτό πριν το ημίχρονο του αγώνα.  Σ’ αυτό το δεύτερο δεκάλεπτο τρομερή απόδοση είχε και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού με 11 πόντους.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι ήταν άποντοι τα πρώτα 3 λεπτά της αναμέτρησης, με τον Προμηθέα να τρέχει ένα σερί 5-0. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για άλλα δύο λεπτά με το σερί του Προμηθέα να φτάνει στο 9-0 και το σκορ στο 54-41.

Ο Κέι Σι Ρίβερς με δίποντο αύξησε την διαφορά, γράφοντας το 56-41. Ο Προμηθέας με επιμέρους σκορ 10-5 μείωσε την διαφορά στους 10 πόντους. Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν έξαλλος με την απόδοση των παικτών του. Τελικά το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά με 65-52.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι πράσινοι πάτησαν γκάζι και επικράτησαν με σκορ 96-64.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version