ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο Στιλ: Νέα ανάρτηση με… πράσινο «χρώμα»! (pic)

Δείτε τι ανέβασε ο Άγγλος τερματοφύλακας.

Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο Στιλ: Νέα ανάρτηση με... πράσινο «χρώμα»! (pic)

Μπορεί να μην αποτελεί πλέον μέλος του «πράσινου» ρόστερ, ωστόσο ο Λουκ Στιλ συνεχίζει να μένει στις καρδιές των οπαδών του Παναθηναϊκού για τον επαγγελματισμό του και τη στάση που κράτησε έως την τελευταία του μέρα στο Κορωπί.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας επέστρεψε στην πατρίδα του και πλέον υπερασπίζεται την εστία της Μπρίστολ Σίτι, η οποία είχε μια εξαιρετική εβδομάδα στην Championship, περνώντας με «διπλό» από την έδρα της Σάντερλαντ (1-2).

Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την επιτυχημένη κατάληξη του ντέρμπι «αιωνίων», άφησε γλυκιά γεύση στον Άγγλο, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία με το εξής μήνυμα στο instagram: «Εβδομάδα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τώρα σειρά έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κύπελλο», συνοδεύοντας τη λεζάντα με ένα πράσινο τριφύλλι!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν την ανάρτηση του Στιλ και έσπευσαν να του στείλουν συγχαρητήρια για την απόδοση της νέας του ομάδας, μη λησμονώντας να του θυμίσουν την αγάπη τους και να του δώσουν ευχές για συνέχιση της καλής πορείας του.

Great week of results next up Man Utd in the cup 👹 🏆 #bristolcity ☘️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luke Steele (@lukesteele_pao) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.