ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολοβέτσιος: «Αυτά μας είπε ο Ουζουνίδης για το ντέρμπι»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποκάλυψε τις οδηγίες που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κολοβέτσιος: «Αυτά μας είπε ο Ουζουνίδης για το ντέρμπι»

«Μας είπε να τους πιέσουμε ψηλά, για να τους δυσκολέψουμε να κατεβάσουν την μπάλα. Δεν είναι συνηθισμένοι να τους πιέζουν, το κάναμε στο πρώτο μέρος, βγάλαμε αυτοματισμούς από τα πλάγια στα δεξιά που έχει θέματα ο Ολυμπιακός. Θέλαμε να χτυπήσουμε από εκεί, δυστυχώς δεν βάλαμε δεύτερο γκολ αλλά μας έφτασε και το ένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κολοβέτσιος σε δηλώσεις του, σχετικά με τις οδηγίες που έδωσε στους παίκτες του ο Ουζουνίδης.

Ο 26χρονος αμυντικός, δεν δίστασε μάλιστα να εκθειάσει τον Εβρίτη τεχνικό: «Στον κόουτς βγάζουμε όλοι το καπέλο. Εχουν πέσει πολλά πάνω του, στο να δημιουργήσει την ομάδα, να την κρατήσει και να τη σχεδιάσει, αλλά και να κρατήσει και εμάς. Με τις γνώσεις και την ταπεινοφροσύνη που έχει ως προπονητής τα πάει πάρα πολύ καλά».

Όσο για την στήριξη του κόσμου, ανέφερε:  «Θα μπορούσε και να ξενερώσει με αυτά που έγιναν, αλλά είναι κάθε μέρα εκεί. Είναι καθοριστικός για εμάς».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.