ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το φοβερό ρεκόρ του Κολοβέτσιου κόντρα στον Ολυμπιακό

Δείτε τη φοβερή παράδοση που έχει «χτίσει» ο 26χρονος αμυντικός κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το φοβερό ρεκόρ του Κολοβέτσιου κόντρα στον Ολυμπιακό

Οποιαδήποτε ομάδα έχει τον Κολοβέτσιο στο βασικό της σχήμα, όταν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, δεν χάνει!

Έτσι αναφέρει η ιστορία που θέλει τον 26χρονο αμυντικό να είναι αήττητος κόντρα στους «ερυθρόλευκους», όποτε συμμετέχει στη βασική ενδεκάδα.

Το ντέρμπι του Σαββάτου ήταν το τέταρτο παιχνίδι που συντήρησε αυτό το ρεκόρ, με τα προηγούμενα τρία να καταγράφονται την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, αυτό συνέβη εις διπλούν τη σεζόν 2015-16 (1-0 για το πρωτάθλημα και 2-1 για το Κύπελλο), ενώ 1-0 είχε λήξει και το αντίστοιχο ματς της σεζόν 2016-17.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...