ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καμίνι» η «Μπουέσα Αρίνα» για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Το brand name του Παναθηναϊκού έχει... κινητοποιήσει τους οπαδούς της Μπασκόνια που αναμένεται να γεμίσουν τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» το βράδυ της Πέμπτης.

«Καμίνι» η «Μπουέσα Αρίνα» για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Χαμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Μπασκόνια εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το όνομα του Παναθηναϊκού, αλλά και ανακήρυξη του εν λόγω ματς ως «Game of the Week» από την διοργανώτρια, συντέλεσαν στη μαζική κινητοποίηση του κόσμου στη Βιτόρια.

Απόδειξη αποτελεί η χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας, η οποία ενημέρωσε ότι οδεύει ολοταχώς προς το sold out, χαρακτηρίζοντάς το ως θέμα ωρών, καθώς έχουν φύγει πάνω από 12.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι της Μπασκόνια θα γεμίσουν τις εξέδρες της «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα», ευελπιστώντας να βοηθήσουν την ομάδα τους, ωστόσο στην παράμετρο μπαίνει και η αντίστοιχη προσπάθεια της ομάδας του Πασκουάλ, που πηγαίνει στη Βιτόρια με μοναδικό στόχο το «διπλό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.