Μπάσκετ

Στη Βιτόρια για το πρώτο «διπλό»!

Στη Βιτόρια για το πρώτο «διπλό»!

Έφυγε για Ισπανία η αποστολή του Παναθηναϊκού, εν όψει του αυριανού (2/11) ματς με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια.

«Πέταξε» για τη Βιτόρια η αποστολή του Παναθηναϊκού, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να μεταβαίνει σήμερα στη Βιτόρια, ούτως ώστε να διεκδικήσει το πρώτο της «διπλό» στη φετινή Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αύριο (2/11, 21:00) τη Μπασκόνια του Πέδρο Μαρτίνεθ, στην κατάμεστη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» και θέλουν τη νίκη ώστε να συνεχίσουν στο ίδιο… κλίμα, μετά το ευτυχές αποτέλεσμα με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Η τρίτη νίκη αλλά και το πρώτο «διπλό» στη φετινή διοργάνωση αποτελεί αυτοσκοπό για τους παίκτες του Πασκουάλ, οι οποίοι ταξιδεύουν έτοιμοι και πλήρεις στη Βιτόρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version