ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν είναι μόνο ο Μολέντο στο «ραντάρ» των Τούρκων

Ποιον άλλον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού «τσέκαραν» οι «κατάσκοποι» των Τούρκων στο ντέρμπι.

Δεν είναι μόνο ο Μολέντο στο «ραντάρ» των Τούρκων

Πλειάδα σκάουτερ βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρου, για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι «αιωνίων» αλλά και να γεμίσουν τα μπλοκάκια τους με σημειώσεις, όσον αφορά τους υποψηφίους στόχους τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ροντρίγκο Μολέντο αποτελεί… θέμα προς εξέταση για τους Τούρκους και συγκεκριμένα για την Αλάνιασπορ, η οποία έστειλε στη Λεωφόρο τον άνθρωπό της και αναμένεται να το πράξει εκ νέου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πάντως, ο σκάουτερ της Αλάνιασπορ δεν είχε… μάτια μόνο για τον 30χρονο αμυντικό, αλλά και για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.862 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.