ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Σημάδι… παραμονής του Βλαχοδήμου μέχρι το καλοκαίρι

Οι «πράσινοι» περιμένουν την απόφαση της Μπενφίκα για τον χρόνο της μετακίνησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Πορτογαλία. Τι αναφέρουν ως τώρα τα... στοιχεία.

Σημάδι... παραμονής του Βλαχοδήμου μέχρι το καλοκαίρι

Η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα έχει κλείσει από τα μέσα Οκτώβρη, ωστόσο παραμένει «ανοιχτό» το χρονικό όριο της μετακίνησής του στη Λισαβόνα.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απόφαση των «αετών» για να δει εάν θα αποχαιρετήσει τον 23χρονο το χειμώνα ή το καλοκαίρι του 2018. Πάντως, τα νέα που έρχονται από την Πορτογαλία, μόνο χαμόγελα μπορούν να προκαλέσουν στους «πράσινους».

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο κόουτς της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, δεν θέλει να αλλάξει τις ισορροπίες στην τριάδα των τερματοφυλάκων, ιδιαίτερα μετά την εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού, Μίλε Σβίλαρ, στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 18χρονος γκολκίπερ των «αετών»… έβγαλε μάτια στο ματς του «Ολντ Τράφορντ» και όπως όλα δείχνουν, θέτει εαυτόν διαθέσιμο για το υπόλοιπο της σεζόν, έχοντας ικανοποιήσει με την απόδοσή του τον Βιτόρια, που βλέπει ότι μπορεί να στηριχθεί στην τριάδα των Βαρέλα, Σέζαρ και Σβίλαρ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...