Με άλλον… αέρα δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε αρκετά την ψυχολογία των «πρασίνων», εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ουζουνίδης γνωρίζει ότι τα νικηφόρα αποτελέσματα στα ντέρμπι είναι ικανά να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα, αρκεί εκείνη να κρατήσει και να πορευτεί με τα θετικά στοιχεία που αποκόμισε, δίχως όμως να μείνει… κολλημένη στο παρελθόν.

Για τον λόγο αυτό, ο Εβρίτης τεχνικός προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του εν όψει της αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς δεν θέλει με τίποτα να δει τους παίκτες του να μπουν χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ουζουνίδης είχε αρκετές συνομιλίες με τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που ακολουθεί, καθώς ο Αστέρας ναι μεν αποδίδει κατώτερα των προσδοκιών φέτος, αλλά η νίκη, η οποία είναι επιτακτική ανάγκη ώστε να πάρουν οι «πράσινοι» μπρος και στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, θα έρθει μέσω της προσπάθειας και της προσήλωσης στον στόχο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου