ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα Ουζουνίδη για την Τρίπολη και η πιθανή ενδεκάδα

Ποια τα σχέδια αλλά και τα δύο «ερωτηματικά» που καλείται να λύσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Τρίπολη.

Τα πλάνα Ουζουνίδη για την Τρίπολη και η πιθανή ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει ανεβασμένος ψυχολογικά στην Αρκαδία, έχοντας «προίκα» τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Άπαντες στους «πράσινους» θέλουν τη νίκη στο ματς του Σαββάτου για δύο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τη συνέχιση της καλής εικόνας που έδειξε η ομάδα στο ντέρμπι και τη μετάφρασή της σε μια ακόμη νίκη. Ο δεύτερος αφορά την ως τώρα επίδοση του Παναθηναϊκού μακριά από την έδρα του, με τους «πράσινους» να επιθυμούν να… σπάσουν το «ρόδι», παίρνοντας το πρώτο φετινό «διπλό» τους στο πρωτάθλημα.

Τα παραπάνω δεδομένα βρίσκονται και στο μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη, που σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές του για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, ο Εβρίτης τεχνικός καλείται να βρει… απαντήσεις σε δύο «ερωτηματικά» που αφορούν την ενδεκάδα. Πρώτιστα, περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μολέντο, ο οποίος την Τετάρτη έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων. Αν ο Βραζιλιάνος μπει σήμερα σε φουλ ρυθμούς, τότε έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή του στο βασικό σχήμα του Σαββάτου.

Έπειτα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε σκέψεις αναφορικά με το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας τους Μουνιέ και Λουντ στις επιλογές του, με εκείνη του Γάλλου πάντως να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ως τώρα.

Στα της ενδεκάδας, ο Βλαχοδήμος αναμένεται να κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ο Κολοβέτσιος θα είναι στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Μολέντο (ή τον Κουτρουμπή), αριστερά ο Χουλτ, δεξιά ο Κουλιμπαλί, στον άξονα η τριάδα Κουρμπέλη – Σιλά – Χίλιεμαρκ, αριστερά τον Μουνιέ (ή τον Λουντ), δεξιά τον Βιγιαφάνιες και στην κορυφή τον Μολίνς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.