ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαρτίνεθ: «Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός, αλλά είχαμε… τύχη και Γκρέιντζερ»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Μπασκόνια, Πέδρο Μαρτίνεθ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Μαρτίνεθ: «Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός, αλλά είχαμε... τύχη και Γκρέιντζερ»

Αναλυτικά:

«Είχαμε καλή νοοτροπία. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά και είχε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό, αλλά το τρίποντο του Γκρέιντζερ μας έδωσε ευκαιρία. Τότε, στην τελευταία κατοχή τους κάναμε καλή άμυνα, ήμασταν και λίγο τυχεροί, αλλά αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ κάποιες φορές. Πρέπει να κρατήσουμε την εργατικότητα, ενώ πρέπει και να βελτιωθούμε. Κάποιοι παίκτες είναι νέοι και πρέπει να καταλάβουν τον ρόλο τους στην ομάδα και εργαζόμαστε γι’ αυτό βήμα βήμα. Αύριο θα προπονηθούμε και θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.